یزدفردا:مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد گفت: کارگروه مقابله با سقط های غیر قانونی با هدف اجرای مواد مرتبط با سقط در قانون جوانی جمعیت، در استان تشکیل شد.

به گزارش یزدفردا به نقل از  روابط عمومی ؛ مهدیه السادات حسینی مطلق در اولین جلسه کارگروه مقابله با سقط غیرقانونی جنین با بیان اینکه افزایش آمار سقط جنین از عوامل تاثیر گذار بر کاهش جمعیت است، افزود: ده ماده از ۷۳ ماده قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به موضوع سقط اختصاص داده شده که همین موضوع نشان از اهمیت توجه و مقابله با سقط های غیرقانونی جنین دارد.
 وی به آمار نگران کننده سقط جنین در استان یزد اشاره کرد و افزود: سقط عمدی جنین علاوه بر اینکه خلاف قانون بوده و جرم محسوب می شود، بنا بر فتوای مراجع دینی نیز حرام الهی است، اما در برخی موارد سقط برای حفظ سلامت مادر و تنها با تشخیص پزشک متخصص و تایید تیم ذکر شده در قانون جوانی جمعیت امکان پذیر است.
دبیر قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عدم آگاهی از عواقب سقط جنین را یکی از دلایل افزایش سقط های غیر قانونی جنین دانست و گفت: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی عوارض جسمی و روحی سقط غیرقانونی جنین توسط دستگاه های فرهنگی می تواند در این زمینه موثر باشد.
 حسینی مطلق در ادامه به اقدامات غیرقانونی برخی از پزشکان در ارائه خدمات و داروخانه ها در عرضه داروهای سقط جنین اشاره کرد و افزود: این مراکز شناسایی شده و با آنها برخورد می شود.










  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا